heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

16 Haziran 2009 Salı

metroseksüelliğe doğru evrilen erkek


canlıların erkeğinin güzel, kadının çirkin olmasına inat, insan türünün kadın çeşidi, erkeğine göre daha güzeldir. işte doğaya aykırı bu duruma isyan eden çirkin erkek, hep daha güzel olmak için çabalamıştır. sanki amacı kadınlar gibi, onlar kadar güzel olmaktır. bunun için önce paraya, dolayısıyla güce hükmetmiştir. akabinde aradığı güzelliğe bu sayede ulaşmaya çalışmıştır. siz hiç taş gibi olmayan travesiti resmi gördünüz mü?

bunu 18 ve 19. yy soylu erkekleri arasında görürüz. kadın gibidirler. onlar gibi narin olmak istemektedirler. yüzleri pudradan görünmez olur, gözleri her daim sürmelidir, peruk takarlar, saatlerce süslenirler, daha naif görünürler, hareketlerinde kadınlarda olduğu gibi bir zerafet vardır. ama bu daha çok gururlu bir yumuşaklıktır.

bu erkeğin günümüze ulaşan çeşidine de metroseksüel denir. tamamen bir yumuşama söz konusudur. o nefret ettiği kıl yumağı halinden kurtulmak için epilasyon, el ve ayaklarına maksimum bakım yaptırır, saç ektirir, kıyafetleri bile sert çizgilerden kurtulmuş ve yumuşamıştır. ama bu hareketlerde, o eski zamanların gururlu yumuşaklığı yoktur.

ama bu erkek, eninde sonunda, kendi vücudu yanında oldukça kusurlu, çelimsiz ve güçsüz olan kadın vücudunun çirkinliği keşfedecektir! işte o zaman kadına da ihtiyaç kalmayacaktır!

çağımızın geldiği bu aşamada bir kadınla bir erkek aynı evde yaşadığında "kesin bunlar yiyişiyordur" diyen kişiler, bundan 20 yıl sonra iki erkek aynı evde kaldığında yine "kesin bunlar yiyişiyordur" diyecektir!

gelecek nesil homoseksüel olacak, bu kaçınılmaz bir sondur!!!

tyler durden'ın dediği gibi, bir erkek, asla ve asla böyle görünmemeli...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

buna yorum yazan ilk kadın olmak ister miydim, yoksa adım aralarda kaynasa daha mı iyiydi bilemedim ama;
bu modellerin köpeği çok, onu biliyorum.

malikocas dedi ki...

gelecek için kendi adıma yorum yapmak çok saçma olur fakat günümüz irkekleri bu modeli pek seviyor bu benide rahatsız ediyor yok bu bir şey değilmiş gibi bir de kadınlarda bir başka tip içersine girdiler bu da ayrı bir sıkıntı yada ben geri kafalıyım, bilemedim fakat modayı dünyanın neresinden izliyor sevggili ülkem bunu merak ettim bir an sadece...

aşkın dedi ki...

Sebep bence de erkek olmanın ağır gelmesi ama bu ağrlığı yaratan erkeğin kendisi.
Kız arkadaşımın bana ilk sorduğu sorulardan biri benim aşırı kıskanç olup olmamam.Çünkü onun arkadaşları, erkek arkadaşları tarafından her adımda sorgulanıp sürekli telefonla yoklanıyor.
Salacaksın biraz, rahat olucaksın.
Tabii godoş olmak anlamına gelmiyor bu.Minik etek, göğüs çatalı, yavşayan erkekler kitabımda yazmaz! Ok-kadarrr!

gerisi önemli değil... dedi ki...

mali_k: moda piyasasına eşcinsel modacılar hakim ve bunlar kendi hoşlandıklarını erkeklere yakıştırıyorlar. yani en önemli organları olan kıçları ön planda olan şeyler...

the pied piper of hamelin:

maalesef herkesin reklama ihtiyacı vardır. artık erkek olmak böyle bir şey...

aşkın:

kıskançlık, bildiğin cinsel güvensizlik işte. diğer kişinin cinselliğini başkası ile paylaşmasından duyulan korku. madem korkuyorsun, ne diye onunla ilişkin var ki, salakça bir şey.

gerisi önemli değil... dedi ki...

winston wolf:

her talebin bir arzı, her arzın bir talebi vardır, dediğin gibi bunların da talibi vardır. ama ben bu modelin kadınlar kadar eşcinsel erkekleri de cezbettiğini düşünüyorum...

17 Haziran 2009 Çarşamba 08:58

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.