heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

11 Haziran 2009 Perşembe

serdar ile hep beraber

büyük! şarkıcı, söz yazarı, bestekar, oyuncu, magazinci, sporcu bir insan olan serdar ortaç, birbirinden ilginç şarkılara, sözlere ve kliplere imza atıyor. bazen attığı imzaları görünce şaşıp kalıyorum.

mesela; oldukça abuk bir dansöz şarkısı ve onun klibi var. küçücük kızlar bir spor salonunda dans edip şarkının girişini söylüyorlar ve o da ne! birden bire o kızlar 20 li yaşlarındaki genç kadınlara dönüşüveriyorlar. sanki serdar ortaç bu şarkıyı 15 yıl önce yazmış, küçük kızları ayarlamış, girişini çekmiş ve 15 yıl sonra kızlar büyüyünce geri kalanını da çekmiş. "vayy be!" dedim kendi kendime, herife bak, ne azimliymiş! taa o yaştaki kızlardaki cevheri keşfetmiş mübarek. buradan onu kınıyorum, ama şanslı sayılır, yoksa onu 'küçücük kızlarla şirinlik yapmaya çalışan' biri olarak da nitelerdim. ne lan bu çocuk istismarı, mide bulandırıcı bir hal almaya başladı, çocuk reklam yıldızı, dizi oyuncusu, klip güzeli! istemiyorum.


tabii kendisinin en büyük vukuatı bu değil, daha kötüsü de var. ahmet kaya, kürtçe bir klip çekmek istediğini söylediğinde ona çatal bıçak fırlatmışlığı da var. zaten bu yüzden sporcu gözüyle bakıyorum ona! mübarek, sanki dart antremanı yapıyordu. o gün, yanında biricik ekürisi ebru gündeş de vardı. ah ahh, ne günlerdi, utanmadılar, hala utanmıyorlar, biri bunları bir güzel dövse diyordum hep içimden, dövmüşler serdar'ı. hahahaha...

ama yaptıkları içinde söylediği şu sözü tek geçerim. "8 tane nota var, kaç değişik şarkı yapılabilir ki?" demişti zamanında. müzisyen olduğunu iddia ediyor bu kişi. serdarcığım, bir tane torna tezgahı var, ama bak, kaç değişik parça çıkıyor!

"hayattt, beni neden yoruyorsun" şeklinde bir söz öbeği de mevcut bu bilge kişinin! "hayat! serdar ortaç'ı neden yoruyosun" ha, üzme serdar ı bakayım!

ama ben durur muyum yerimde hiç. serdar'ın yerine sordum bu soruyu hayata, beni serdar yerine koydu ve cevap verdi;

1- hem kumarda hem aşkta kaybediyorsun serdar'ım. o yüzden yoruluyorsun.
2- ulan ünlü bir şarkıcısın. karı, para her şey var. seni yoran ben değilim. git kendine başka şikayet edecek bir şey bul.
3- bu devirde kimse sultan değil, hükümdar değil, padişah değil be serdar'ım.
4- artık kliplerinde seksi siyahları oynatma serdar. onları tatmin etmeye çalışırken yoruluyorsun.

ama bunlar bile son yapıtı karşısında küçük dilimi yutmama neden olamadı. sanki bu sözleri kendisi için yazmış, o derece hoş ve güzel. elbette o sözlerde küçük değişiklikler yapacağım ve öyle yazacağım;

"sana verdiğim son hediye
bizi bir daha görme diye
gezegendeki son gemiye binip çek git
"

bengü ile beraber çekip gidebilirsin, "ya sev ya terk et" değil bu, kızma bize! ben senin gezegenden gitmeni istiyorum. yoksa kktc'de yaşayabileceğini ben de biliyorum!

1 yorum:

gerisi önemli değil... dedi ki...

yakında kürtçe şarkı da yapar...

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.