heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

28 Haziran 2011 Salı

punch-drunk love

bir çok kız kardeşe sahip olmak zor olsa gerek. kız kardeşlerin de bir tutkusu var sanırım. baba soyunun devamını istiyorlar ve bunun için erkek kardeşe çeşitli yardımda bulunuyorlar ve hatta evlenmediklerinde onun gay olduğunu da düşünüyorlar. hatta şöyle düşünün, bizim ülkemizde kız kardeşlerin en büyük görevi, ağbilerine kız arkadaşlarını ayartmaktır!

eski bir dostumun bana karrgo ile gönderdiği filmler arasında yer alan bu filmde barry egan böyle bir insandır. üzerinden mavi takım elbisesi hiç çıkarmadan oynar ve yedi tane kız kardeşi vardır. onlar tarafından ortanın malı gibi kullanılır. en sonunda kız kardeşlerinin aracılığı ile birini bulur. kadın hoşuna gitmiştir, ama onun amacı, kardeşlerinden bağımsız olarak o kadını kafalamaktır. diğer türlü başına neler geleceğini bilir. onlara bağımlı bir hayat istememektedir.

biraz takıntıları olan barry, elini bir telefonla seks şirketi olduğunu söyleyen elemanlara kaptırır, kolunu da kaptırmak üzeridir. ve olaylar gelişir, havai'ye gitmek için toplanan miller, seyahatler, bir anda kendinden geçip, ortalığın aq ve harbiden etkileyici bir aşk hikayesi. adam sandler'ın izlediğim tek iyi filmi. bitirdiğinizde yüzünüzde romantik komedilerde oluşan o sırıtkan aptal ifade oluşuyorsa eğer, bu film sizin tarzınız değildir. tebessüm güzeldir. o sıkıcı sıradan kalabalığın içinde kendisi olabilen iki kişinin hikayesidir.

4 yorum:

7.oda dedi ki...

çok sevdiğim bir filmdi. yıllar önce izlemiştim. iyi oldu hatırlattın. yeniden izleyeceğim. Adam'ı pek sevmesem de bu filmde çok iyi iş çıkardığını düşünüyorum.

gerisi önemli değil... dedi ki...

nefes vermek gibi, almak değil ama, rahatlaıcı bir film:)

Babel Fish dedi ki...

aaa güzel filmdir şimdi bak. uzun zaman oldu izleyeli. hatırımda mavi takım elbise, hep bi şaşkın ifade, kadınlar kadınlar, kararsızlıklar, pişmanlıklar, dayaklar kötekler ve aşk :)

gerisi önemli değil... dedi ki...

o şaşkın ifade süperdi evet, belki de o yüzden bu kadar hoş duruyordu ve hatta, aslında mevsim yazdı ya, sıcak hava, filmin sıcaklığını artırmış, masmavi elbiseler içinde donar gibi görünen bir şaşkın adam :)

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.