heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

19 Nisan 2013 Cuma

süt

malumunuz üzere internet penis büyütme reklamlarından geçilmiyor. hatta mail bile geliyor. demek oluyor ki hemcinslerimin penisleri ile ilgili sorunları var. oysa eskiden öyle miydi? biz eskiden at sütü içerdik. bildiğiniz üzere aygırlarınki yere değer. oysa boğalarınki küçücüktür. hemcinslerimi hep inek sütü bu hale getirdi. inek sütüne son, yaşasın kımız!

yeni döllenmiş bir ineğin sütü nasıl olur acaba? erkeğinize yeni döllenmiş inek sütü içirin diye bir reklam olsa mesela. hmm, çoğunluk iğrenir. ama o radyocular yok mu radyocular, anında 10 litre satarlar! ama yumurtalar hep öyle. gerçi şimdi değil. ama içinde horoz bulunan açık kümes tavuklarının tüm yumurtaları yeni döllenmiş! çok iğrenç miyim neyim..

mevzu buradan açılmışken yazmadan edemeyeceğim. bunu da bir arkadaşım anlattı. boğa çiftliği var bir ilimizde ve sprem üretiyorlar. bu çiftlikte boğaların biri karşıya geçmek isterken demir parmaklığı aşamıyor ve ön ayakları demirin önünde, arka ayakları ise arkada kalıyor. vay sen misin bu halde kalan? geri kalan sekiz boğa bunun ırzına geçiyor ve hayvanı resmen sikerek öldürüyorlar. çiftlik çalışanları olayı gördğünde şok olmuş haldeler. ölüm nedenini yazacaklar ama ne yazsınlar? diğer boğalar tarafından sikerek öldürüldü! gördüğünüz üzere hemcinslerimin bu kadar azmış olmasının nedeni de inek sütü. bu dünyada kazara domalmaya gör, halin harap..

ama boğaların başka özellikleri de var elbette. mesela bir döllenme dönemi boyunca aynı ineğe sadece bir defa atlarmış. ikinci seferi için dölünü asla heba etmez. çünkü o da bilirki en kıymetli varlığı dölüdür. bu yönden hemcinslerime benzemiyor. ama kullanıp atma konusunda benziyor..

mesele bu yönde devam ediyorsa kıyakçılığı da yazmak gerek. atın penisi çok büyük olduğu için kısraklara rahatça sokamaz. işte bu yüzden kıyakçılık meslesi vardır. aygır pezevengi bu kişi penisi alır ve kısrağın içine sokar. böylece döllenme gerçekleşir.

tabi at eşek mevzuları da var. bu lanet olasıca hayvanlar birbirinden çok hoşlanıyor! at ana olursa doğana katır denir. eşek ana olursa ise bardo. ayrıca kancık dediğimiz şey dişi eşektir. çok naz yapıyormuş ve malumunuz üzere bizim köylerde çok sevilen bir hayvan!

hepinize iyi hafta sonları..

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.