heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

15 Haziran 2009 Pazartesi

yer yerinden oynayınca!!


(okuyacağınız hikaye bir saçmalıktır.)

türk filmlerinde sıkça görülen bir durum vardır. zengin kızımız, sevgilisi olan şoförü ile sınıf farkından dolayı evlenememekte, ancak gizlice sevişmektedir. zaten şoförün yegane amacı evlenmek değil, evin küçük kızı ile sevişebilmektir. üstelik her sevişmeden sonra olayı aşçı, bahçıvan, garson, balıkçı, ayakkabıcı, dadı(dadıda da gözü vardır bu herifin) gibi evin geri kalan hizmetlilerine anlatmaktadır. laf aramızda, zengin kızın sapık babası, tüm bu konuşmaları gizli kamera ve mikrofon vasıtası ile ikinci kez dinlemektedir. ilkinde ise, şoförşe anlaştığıdan kızının sevişmelerini gizli gizli izlemektedir!

oysa zengin ve masum kızımızın bu olaylardan hiç haberi yoktur. o, fakir ama onurlu sandığı şerefsiz sevgilisi ile mutlu, mesut ve bahtiyar bir hayat sürdürdüğünü zannetmekte, geleceğe dair pembe panjurlu bir ev hayal etmektedir!

olay burada kalsa yine iyi, tam o sırada internet icat olunmuş, mertlik bozulmuştur! şoför 'fırsat bu fırsat' diye düşünüp, elindeki tüm kayıtlarla beraber kızın babasının ofisine gider. onu, bu görüntüleri internette yayınlamakla tehdit eder. zengin baba sinirlenir. kızı yüzünden tüm sosyeteye rezil olacaktır. acaba baba n'apacak?

babadan zengin olmayan, yaptığı akıllı yatırımlarla büyük bir servet kazanan baba, bu işin bir yolunu elbette bulmuştur. ama uzun süredir gözü kızının üstündedir. kızının doğumundan beri planlayıp uygulamaya koyduğu akıllara durgunluk verecek planının son hamlesini yapar. önce şoförü kiralık bir uşağa öldürtür. ama şoför görüntüleri başka birisine daha vermiştir. şoförün muavini olan bu kişi görüntüleri yayımlar.

yer yerinden oynamıştır. tüm sosyete bu olayla çalkalanmaktadır. annesinin fakirhanesine yaptığı ziyaretin tadını çıkartıcakken gazeteleri okuyan zavallı kızımız, kapının önünde birden bire duyduğu siren seslerine anlam veremez. olay yerine adli tıp gelmiştir. birazdan kızın psikoklojisini inceleneceklerdir.

akabinde baba bir basın toplantısı düzenler ve kızı sandığı kişinin aslında kızı olmadığını, fakir ama onurlu yaşantısının bir ürünü olan eski karısının, kendisini türk hava yolları'ndan bir kaptan pilot ile bundan 20 yıl önce aldattığını açıklar.

yer bir kez daha yerinden oynamıştır. tüm sosyete -araya giren diğer olayları saymaksak eğer- bu olayla çalkalanmaktadır. kız, adli tıp muayenesinde görüntüleri görünce şoka girmiştir. annesini bir daha hiçbir zaman affetmeyeceğini söyleyip durmaktadır. baba ise basın toplantısında niyetini açıkça ortaya koyar ve üvey kızını çok sevdiğini, türk hava yolları'na o kaptan ile karısını tanıştırdığı için özellikle teşekkür ettiğini, üvey kızıyla evlenmek istediğini açıklar.

yer yerinden yeniden oynamıştır. sosyete son bir hafta içinde bu olayla üçüncü, toplamda ise kırk yedince kez çalkalanmaktadır. oysa baba yıllardır en ince ayrıntısına kadar planladığı olayın en sonunda gerçek olmasından dolayı son derece mutludur. çünkü muavini yıllar önce o şoförün yanına yerleştirmiş ve sırf bu iş için interneti bilim adamlarına o icat ettirmiştir. şimdi ise yeni karısı ile birlikte denizin tadını çıkarmaktadır.

2 yorum:

nymphetamine dedi ki...

never ending nightmare

gerisi önemli değil... dedi ki...

mutlu son yoktur.

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.