heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

28 Ağustos 2008 Perşembe

volf messing

kendisi vakti zamanında hitler'in danışmanı olan polonyalı yahudi bir kahindir. savaşın ortalarında berlin'in rus tankları ile çiğneneceği yönündeki kehaneti yüzünden trenin altına saklanarak moskova'ya kaçar. hemen stalin'in himayesine girer. hatta stalin'inden gösteri izni bile koprarır ve yaptığı gösteriler ile paraya para demez. stalin'e onlarca tank hediye edecek kadar para kaldırır.

ama bu kahin/büyücünün yaptığı tek iş halka şaklabanlık yapmak değildir. asıl uğraşı hitler'dir. derler ki, hitler'in o ani depresyonları, kendi kendine konuşmaları hep bu adam yüzündendir. onu telepati yoluyla perişan etmiştir. kedinin fareyle oynadığı gibi oynamıştır. yani hitler'in geceleri çırpına çırpına konuştuğu, talimatlar aldığı o büyük ruhun volf messing olduğu söylenir.

hayatı gizli bilimlerle geçen, 1920-23 arası bu yönde ciddi bir eğitim alan ve hatta bu yüzden kafayı sıyırmış olan hitler için bundan ala bela olamazdı.

viyana'da einstein ve freud ile hindistan da gandi ile telepati deneyleri yapan, elinde tuttuğu bir kağıt parçasının bilet olduğunu konusunda kondüktörü ikna ederek varşova'dan hindistan'a kadar giden, stalin'in odasına kadar gizlice sızarak bu müthiş yeteneklerini göstermiştir. ama ölümü biraz feci olmuştur. savaş sonrası stalin bu adamı çeşitli deneylere tabi tutar ve kahramanımız 1947'de ölür. her şeye rağmen hitler'e yaptıkları yüzünden hep takdirle anarım.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.