heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

18 Ocak 2009 Pazar

adam weishaupt: illuminati kurucusu


1 mayıs 1776'da illuminati'yi kurduğu söylenen kişi. rivayete göre george washington'a büyü yapmış ve ingiltere'den amerika'ya ruh değişimini gerçekleştirmiştir. bu derece kara büyüye hakim olduğuna inanılır.

neyse, illuminati'yi kurma amacı olarak şunları göstermiştir.

- bütün monarşilerin ve düzenli hükümetlerin feshedilmesi,
- şahsi mülkiyet ve verasetin feshedilmesi,
- aile hayatı ve evlilik kurumunun feshedilmesi ve çocuklar için komünal bir eğitim sisteminin kurulması,
- bütün dinlerin feshedilmesi.

aslında kendisi bir cizvittir. cizvitlerin asıl amacı ise girdikleri düşman ortamı yok etmek olduğu için illuminati oluşumunu kurması oldukça ilginçtir.

burak eldem, fraternis'de illuminati'yi de ele almış ve bu örgütün sallama olduğunu iddia etmiştir. adam weishaupt, gül ve haç kardeşliği'nden etkilenerek böyle bir örgüt kurmuş ve bir bildiri de yayınlamıştır. bildiride kardeşlik, eşitlik ve adalet gibi fransız ihtilali kavramları esas alınmıştır. avrupa'yı korkutan bu bildiriden sonra yapılan polis baskınında örgüt tamamen çökmüş ve adam weishaupt da ihanete uğradığını düşünmüştür. burak eldem, daha ilk baskında bile tamamen çöken bu teşkilatın yaşamadığı düşünüyor. ancak daha sonraki gizli kardeşlik örgütlenmelerinin bu teşkilatın ismini kullandığını veya polisin çözemedi olayları zaten varolmayan bu teşkilatın üzerine attığını belirtiyor.
texe mars'a göre ise bu teşkilat dünyayı yönetiyor. amerikalı rockefeller, alman openheim, ingiliz rothschild gibi dünyanın en zengin aileleri ile papa, ispanya kralı carlos, avusturya imparatorluk ailesi habsburglar gibi soylulardan oluşuyor. şu kadarını söyleyeyim, bu ailelerin servetinin yanın bill gates'in serveti devede kulak gibi kalır. adamlar trilyonlarca dolara hükmediyor.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.