heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

5 Nisan 2010 Pazartesi

en güzel 10 lost kadını!


1- alex rousseau. üç ve dördüncü sezonlardaki çocuksu halinden bahsetmiyorum. babası ben linus'a ayar verdiği beşinci sezondaki sahnesi ile altıncı sezonda babasına ders verircesine yaptığı dolaptaki hal ve hareketleri, mimikleri süper. taş gibi olmuş. çıtır diye değil, harbi seksi.

2- ana lucia cortez. benim köfte dudaklı seksi yaratığım, omuzlarına hastayım. uzun süre "öhüü ben ne yaptım, ne bok yedim" şeklinde dolaşsa da nefis parça. nefis bir güzelliği var. dar kot ona çok yakışıyor.

3- susan lloyd. michael dawson'ın eski sevgilisi, walt'ın anası. siyah ırkın enfes örneklerinden. ağzı o kadar hoş ki sanki alice'in hikayesinden fırlamış cheshire kedisi gibi, sürekli gülümsüyor, ne kadar hain plan yaparsa yapsın kesinlikle kimseye çaktırmıyor. bacakları da çok güzel bu arada.

4- kate austen. şahsen makyaj, etek ve topuklu kombinasyonunu ona bir türlü yakıştıramasam da o hali daha güzel. ama sawyer'ın çadırına girdiği bir bölümde bir hareketi vardı, inanın bana, o hareketi o şekilde yapabilecek bir kadın yoktur sanırım. o an inanılmaz bir seksilik çökmüştü üzerine. kendimi tutamasam ekranın içine dalacaktım! bir de çilleri ona yakışıyor.

5- eloise hawking. yaşlılığı ve gençliğini oynayan kişiler değil elbet. 1977'deki halini oynayan kadın varya, feci karizma bir varlıktı. olgun kadının tüm süper güzelliklerini yüz hatlarından saçlarına, kararlılığına kadar her bir yerinde gösteriyordu. silah bir kadında ilginç durabilir. ama ondan oldukça seksi duruyordu.

6- penny. ben penny'nin, dess ile kavuşabilme ihtimalini sevdim.

7- ilana. fahişeyi canlandırırken bile bir fahişe gibi görünüyordu. yani kadın sokakta hanfendi, mutfakta aşçı, yatakta ise fahişe tanımına tam uyuyor. her şekle girer.

8- cindy chandler. onun o sarah conner halleri var ya, süper.

9- juliet burke. bir kadında nadir bir özellik olan soğukkanlılık bu kadının doğasında var. yüzüne bakınca hiçbir şey anlamayabilirsiniz, ama o da her kadının istediği şeyi istiyor. sevgi, birazcık sevgi.

10- nadia. sayyid'in ve kardeşinin eşi. ortak kullanım alanı gibi bir hatun! charlie onun hayatını kurtardı, locke evinin bilmemnesini kontrol etti, sayyid neredeyse terkedecekti(shanon aşkı yüzünden) vs vs. sanki birinci kadın her zaman o, ama üzerine kuma gelen birinci kadın. telaşsız, sakin, etkileyici yüz hatları ve güzel bacakları var.

(listeyi elbette kendi beğenime göre oluşturdum.)

13 yorum:

L dedi ki...

abi güzel yazı, eline sağlık. tabii şimdi "o niye burda , bu niye şurda" demek gereksiz. bu tip listeler öznel olur zaten.
alex öbür ablaların yanında underrated kalıyor, bu da az görünmesinden denebilir sanırım. bi de;şahsi listemde ilana ilk 3'e girerdi sanırım.

gerisi önemli değil... dedi ki...

ben zoe'yi unuttuğumu fark ettim. o da acayip bir şey. porno filmlerden çıkmış gibi bir görünüşü var :)

L dedi ki...

evet o da acayip bi abla ama kimi keser ki burdan? nadya belki. ya da şu zenci abla ama sen yükseğe koymuşsun onu gerçi :)

gerisi önemli değil... dedi ki...

susan çok çok hoş bir kadındı ama, ciddiyim bak. sadece 1 sezon göründü, sorun değil ama, kadın dediğin esmer olur :)

nadia 6 sezonda yaşlandı. çöktüğü çok belli. 1. sezon ile 6. sezon görüntüsü arasında çok fark var. ama ilk bölümler çok güzel bir kadındı, bence...

mesela cindy yaşlandıkça güzelleşti bence. zoe ise şimdilik akılda kalıcı değil, kimseyi kesemez dediğin gibi :p

kıleğğ'e kıl olduğumdan, kaş, kirpik görüntüsünden iğrendiğimden koyamadım mesela.

ama alex'i geçen sene, o bs tapınağında gördüğümde, babasına ayar verirkenki hali enfesti. bu sene babasına oyun oynarken(bence resmen linus'ı kullandı) de süperdi :)

L dedi ki...

kıleğğ karısı hususunda mutabıkız. aksanı bazen harika gelebiliyor kulaa ama, uyuz abi.

bir de, alex, geniş aile'deki pırıl'a (gizem akman) benziyor. ikisi de çok güzel. gözler böyük filan.

gerisi önemli değil... dedi ki...

evet, o kızın ayrı bir hoşluğu var. merve boluğur var birde kocaman gözlü :)

sürüden ayrılan koyun dedi ki...

vay amk! beinmle aynı fikirde birilerini görmek güzel. millete kasa kate birinci sıradan aşağı inmiyor.

gerisi önemli değil... dedi ki...

sürüden ayrılmak kolay değil :)

Adsız dedi ki...

naomi derim başka da bir şey demem. eksik bu liste.

L dedi ki...

valla naomi diyen arkadaş da haklı ama, bu dizi için de eksik gedik olmadan bi liste hazırlamak kolay olmasa gerek.

gerisi önemli değil... dedi ki...

şahsen naomi'de beni feci iten bir detay vardır. gözleri kocaman falan ama saçları falso. saçlarının ön tarafı kesik. miğfer gibi saç yapısı var. yani bir asker olsa, miğfer takıp takmadığı gram anlaşılmaz.

Mr. No dedi ki...

juliet'i 9. sırada gördüğüme hem sevindim, hem üzüldüm. sevindim çünkü kimseyle paylaşmak istemiyorum kadınımı :) üzüldüm çünkü hatun harbiden güzel abicim yaa...

gerisi önemli değil... dedi ki...

izlemediysen gia'yı izle. eğer gerçekten onu görmek istiyorsan :)

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.