heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

15 Ocak 2010 Cuma

professor chaos

asıl adı leopold stotch olan bu karakter, hepinizin bildiği gibi butters olarak tanınır. south park'ın ilk sezonlarında sınıftaki çocuklardan birisidir sadece. ama zamanla rolü artar. beşinci sezonun son bölümü sadece kendisiyle ilgili olduğundan ve sevildiğinden, kenny'nin tamamen ölümünden sonra kyle, cartman ve stan'in düzenlediği yarışmayı kazanarak, gruba dördüncü olarak katılır. ki bu yarışmanın olduğu bölüm başlı başına enfestir.

ama daha sonra gruptan atılır. butters kinlenir ve başka bir kimlik ile orataya çıkar. professor chaos... artık tek amacı south park'ı yok etmektir! ama yeni kimliği ile beraber başına hiç de güzel şeyler gelmez. professor chaos, bizim malum dörtlü ile kapıştığı bir bölümde kenny'nin ona fırlattığı bir yıldız gözüne saplanır ve kör olur. malum dörtlü onu tedavi için köpek kılığına sokarak veterinere götürür, doktor ona köpek muamelesi yapar ve south park'ın beni en iğrendiren bölümü o bölümdür.

butters ise yanlız ve mutsuz bir çocuktur. hiç kimse onu sevmiyor ve oyunlarına almıyordur. üstelik anne-babasının onu peydahlama sebebi de sadece ve sadece birisine emir verme ihtiyaçlarını karşılamaktır. parayı çok seven anne-babası onu bir bölümde paris hilton'a 250 milyon dolara satmıştı, ki o bölüm hilton'un intihar eden köpekleri üzerineydi ve harbi o bölüm de çok güzeldi.
butters dizide bahtsız bir karakterdir. step dans yarışmasında ayağından ayakkabısı fırlar ve biri hamile sekiz kişinin ölümüne neden olduktan sonra dansı bırakır. naif bir insandır, ki başka bir bölümde tüm bu aşağılanmalardan kurtulmak için vampir olmaya karar verir, kılık kıyafetini tedarik edip olur ve cartman'ın kanını emmek için gece yarısı onun evine gider. ama cartman'ı bile öldüremeyecek kadar insancıl bir karakterdir.

süper saf biri olduğundan her şeye iyi tarafından bakar. professor chaos kimliğiyle dünyayı ele geçirmeye çalışırken bile şirin olmayı başarabilen, "gel ulan, kim ağlattı seni, döverim ben onları, sıkma canını" denilesi bir karaktertir. ama nolursa olsun bu tipler saflıklarından kurtuldukları anda ilk yaptıkları şey, kendi kölelerini edinip onları ezmektir.

ama oynadığı hiç bir bölüm, yüzüklerin efendisi filmiyle eğlenilen bölümdeki hali ile yaraşamaz. kendisi yüzüklerin efendisi yerine yanlışlıkla porno izler ve kaseti kaybeder. o andan sonra bildiğin gollum olur, onun gibi davranır ve kıymetlimisss der. o bölüm de enfes ötesidir.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.