heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

13 Temmuz 2009 Pazartesi

kelle koltukta savaşırım: klonların saldırısı



tıp; bilmek, anlamak anlamına geliyor. bu kelimelerden yola çıkarsam eğer, evet, tıpta hem ayıp yoktur, hem de her şey mümkündür.

mesela; toprağı bol olsun, simsiyah michale jackson'ı bile bembeyaz yapmışlardı. kalkmayan penisleri kaldırıp, indirebiliyorlar. 350 kiloluk devleri bir kaç saat içinde 70 kilo yapabiliyorlar. boyu kısa insanların bacaklarını kırıp, platin takıp, boylarını uzatabiliyorlar. göz nakli ile göz rengini kalıcı olarak değiştirebiliyorlar. dövmeleri silebiliyorlar. bülent ersoy'u kadın yapabiliyorlar. ses telleri ile oynayıp kişinin sesini değiştirebiliyorlar. parmak izlerini silebiliyorlar.

ama yapamadıkları hala bir şeyler var. mesela kafası kesilmiş bir insanın kelle koltukta savaşmasını hala sağlayamıyorlar! iman gücünün hala farkında değil bu densizler! ah bir de onu farketseler, her şey çok daha güzel olacak!

ama yok, bu densizler, atalarımızın savaş alanlarına dualarla uğurlandığı bu mübarek(!) yerde, kutsal emaneterin olduğu mekanlarda şehitlerimize hakaret eder gibi keferenin müziğini yapıp, dinleyip, bir de keferenin içkilerini içiyorlar. bu kadarına dayanamayız artık. kelle koltukta savaşan büyük savaşçının torunlarıyız biz! o ki, düşman kafasını kestini halde o iman gücüyle kafasını koltuğunun altına almış, diğer eliyle kılıç çala çala, düşmanı mahvetmiştir. zaten onu o halde gören tüm gavurlar hemen müslüman olmayı istemiş, ama son pişmanlık fayda etmemiştir!

bizim atalarımız amerika ile ingilizce dışında yabancı bir dille antlaşma imzalayan tek devlettir. bizim atalarımız fransa kralına ayarın hasını vermiştir, ikinci katerina'ya yatağı dar etmiştir. hepsi iman gücüyle olmuştur. batının ahlaksızlıklarını almaya son! batının bize sadece ilmi, bilmi gerek, ahlaksızlıklarını istemiyoruz, fikirlerini istemiyoruz, müziğini ve o müziği yapanları istemiyoruz! ölüleri denizimizi, dirileri de hepsi evliya olan cennet mekan padişahlarımızın ayak sürdüğü mekanları kirletmesin, istemiyoruz!!!

5 yorum:

.../J/... dedi ki...

amin!

aşkın dedi ki...

Tıp denen kavramdan tiksiniyorum hepsi ölsün gebersin.
Hani kanserin çaresi?
Hani Aids aşısı?
Hani yan etkisiz ilaç?
Tonla para, o kadar laboratuar, istedikleri kadar zaman, elde var sıfır!
Aspirin ve cerrahi haricinde derhal lağvedilsin.

gerisi önemli değil... dedi ki...

jilet:

ecmain!!

aşkın:

hani sigaranın zararlarının çaresi, istediğim her yerde sigara içmek istiyorum ve bu benim hakkım.

aşkın dedi ki...

Nikotinsiz sigara

gerisi önemli değil... dedi ki...

o zaman zevki olmaz sanırım. şu çin malı sigara içilme hissi veren gerzek ürünler gibi bir şey olur.

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.