heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

29 Nisan 2010 Perşembe

talk show host


şimdi;

vakti zamanında thom yorke, kötümser olmadığını, olsaydı çoktan kendini asacağını söylemişti. bunu dedikten sonra da gidip böyle parçalar yapıyor. "hadi canım sende" diyesim geliyor avazım çıktığı kadar. bir tarikat kursa bırak müridi, ayağının altındaki toz olmaya da hazırım aslında. o bir insan değil çünkü.

baz luhrman'ın romeo and juliet filminin soundtrack parçalarından birisidir. fazlasıyla hüzünlendirici, gitar girişi bile "oha" dedirten bir parçadır. günün birinde türkiye'de konser verirse eğer radiohead ve param olmazsa, elimde ne var ne yok her şeyi satıp giderim onun konserine. o derece manyağımdır.

peki bu 4.08'lik parçada ne der efendi thom yorke. der ki;

"başka biri, başka biri olmak istiyorum. yoksa patlayacağım. beni istiyorsun, güzel, hadi o zaman, allahın cezası gel ve bul beni. ben hazırım, ben hazırım."

güne mükemmel bir şekilde başlamak istiyorsanız radiohead dinleyin, dinletin! merak etmeyin, hepimiz öleceğiz. az sonra!!

2 yorum:

chloe dedi ki...

güzel şarkılar yapan kişilere ve güzel sesi olan kişilere, yemek ısmarlamak, orataya da yanarlı dönerli salata(lar) söylemek istiyorum ben mesela. yani param olsa, kıro olurdum bence. ve şey, "yazılarının hastasıyım" fasilitesine tıkladıktan sonra, kendimi bir nebze olsun sapık gibi hissetmeme sebebiyet veren siz saygıdeğer jüri üyelerine teşekkür ediyorum.

gerisi önemli değil... dedi ki...

jüride benden başkası yok, siz sayın izleki okuyucular önünde "sapık" ilan edeyim, siz rahatlayın, ben de yargılamanın keyif verici noktalarında zevke gark olayım :)

ayrıca;

kem gözüm kara talihim, ne söyleye, ne de yapabiliyorum!!

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.