heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

29 Ocak 2009 Perşembe

bebe buell

liv tyler'ın anası olduğu halde onun anası olarak ünlenmeyen, 70'lerin en meşhur, takdir edilesi groupielerinden biri olan hanım bir kızımızdır! aynı zamanda playmate kapaklarına kadar şanı, şöhreti ve vücudu ulaşmıştır. model ve müzisyendir. hayatını dilediği gibi yaşadığı ve yaşamaya devam ettiği için önünde saygıyle eğilesi bir insandır aynı zamanda. neyse;

liv tyler'ın babasını aradığı günlerde(ki bu 18 yaş altı oluyor) kızının babasını bulmak için isviçreli ve arizonalı bilim insanları ortak çalışmışlar ve inanılmaz teknikler geliştirmişler. yıllar süren arama ve klinik deneylerden sonra kah babası iggy pop olmuştur, kah ayhan ışık! hatta jimmy page, mick jagger, rod stewart'ı bile babası olabilirdi. ama ne olduysa bir anda olmuş ve liv babasını kendisi seçmiştir.

bir gün liv tv'de steven tyler adlı kişiyi kızı mia ile oynarken görür. şaşırır ve heyecanla annesini çağırır;

"anne, anneciğim, bu mia bana ne kadar da çok benziyor?"

işte o anda gözleri sulanan bebe, gerçeği açıklar;

"o senin kardeşin yavrum, steven ise baban!"

bu gerçeği uzun süre kabullenemeyen küçük liv, steven tyler gibi gerçek bir çirkin kraldan nasıl böyle bir güzelliğin olduğunu düşünürken 18 yaşına gelir ve babasının meşhur crazy klibinde oynar.

lise sonun en heyecanlı yerlerinden birinde olan ben, klibi izleyen her türk erkeği gibi bu esmerin muhteşem kalçalarına çarpılmışımdır. ama artık değil. çünkü anası bebe, kesinlikle daha hoş, çekici ve heyecan verici. inanılmaz rahat ve kaygısız. bu hali, onu daha da çekici kılıyor. o kadar starı yatağına nasıl attığı kesinlikle ortada.

sevgili liv, hani "anasına bak, kızını al" derler ya, yalandır. seni ve bebe yi gördükten sonra bu lafın doğrusu "kızına bak, anasını al" dır.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.