heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

24 Haziran 2010 Perşembe

ara beni boya beni!


google aramaları neticesinde;

bana bakireyim dedin gittin en yakın arkadaşıma verdin(istanbul): evvet türkiye, işte bir gerçeğini de böylece öğrenmiş oldum.

akhisar genelevi nerede (istanbulx2): kiliseyi geçince sağda...

bedava porno film izle (istanbul): uppss!! ben de izlemek istiyorum...

lost bitti mi(istanbul ankara x3): bitti, bitti, rahat edin artık. korkmayın. bittiğini buradan ilan ediyorum. bu bloga google aramalarını eklediğimden beri bu soruyla beni buluyorsunuz.

rus organ mafyası(istanbul) : çok tırsıyorum bazen.

yengem.com (istanbul): hmmmm...

israil filistine neden saldırıyor(x1500, tüm dünya): mavi marmara saldırısından sonra tüm dünyadan 10.000 kişi bu soruyu google'da sordu ve benim taaa 3 yıl önce yazdığım bir yazıya ulaştı. hala daha tek tük geliyorlar. sıktı ama, günlük hitim 200'ü geçti o ara, valla bak. haftalık hitim 1000 oldu. çok ünlü oldum diye korktum!

iki kişiyi birden idare etme sanatı(tokat): ilginç, bilgi ile bilgeliğin farklı olduğunu anlayamamış bunu arayan. bilgelik yolu herkes için değişiktir. herkesin kendi çıkardığı sonuç gerçektir. bu gerçekler tezat olsa bile.

iri popo gösterileri (istanbul): taksim'e çık.

en iri popo(arabistan): sen de arabistan'da değil, new york'da falan yaşa. şişko amerikalılarla vakit geçir.

bana evet dedin (turkey): evet, ee, bu evetin anlamını mı merak ettin? niye bunu google'a soruyorsun ki?

bursalı ünlü toplar(istanbul): siktir lan, top sensin.

bursa neden top (istanbul): nedense 3 yıl önce yazdığım yazılar aramalarda daha çok çıkıyor. sen de siktir git.

zombi film konusu kanser ilacı sonucu zombiye dönüşen insanlar vardı amerikan filmiydi(istanbul) : sonra zombiler şehri istila etmişlerdi, herkesi öldürmüşlerdi, akabinde atom bombası atıp zombilerinin haklarından gelmişlerdi değil mi?

emd dalgaları ve atom teorisinin ıspatı(diyarbakır): cidden çok korktum bunu görünce! emd dalgası ne, atom teorisi ile ne demek istiyorlar? biri bizden gizli atom bombası mı yapacak? az sonra!!

bursa arap şükrü sokağı bira kaç lira(bursa): telefon aç bence. sor, öğren, kızla öyle git, ben nete soracağıma gider garsona sorardım.

sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex (ankara istanbul) : gizli bir şifre mi bu ve neden iki kişi de bunu yazıp benim bloga girmiş, mantıksız geldi bana. hayır, ben de merak edip aratınca videolardan başka bir şey çıkmadı.

"maraş genelevi"(bursa): allahın bursalısı maraş genelevinin yerini neden sorar değil mi? benim de aklıma bu takıldı zaten. neden lan, neden, neden, neden!!

bayan popo j lopez görmek istiyorym(ısparta): ilginç bir istek. jenifer lopez in kıçını görmek istemek, hmm, bilmem, bana ne...

popo kaldırma ameliyatı(istanbulx5): istanbul'da önemli bir nüfus kıçından memnun değil anlaşılan. illa gidip doktora elletecekler. hangi yazıya ulaştıklarını da biliyorum. poponuzu kaldırmak için gidin kendinizi en iri zencilere becertin demiştim kısaca o yazıda. umarım inanıp uygulamışlardır!

zorla sexs yapma(ankara) : öncelikle sana yazma öğreten kişiyi belediyeciler kovalasın. akabinde sapıksın lan sen, valla bak...

yakişikli erkek resimleri türk erkekleri resimleri kopyalamak ıstıyorum ya(istanbul): yavrum, bir daha bu şekilde ararsan bu yazıyı bulursun, gel bana, sev beni!! seni yaşatırım bebeğim!

3 yorum:

aşkın dedi ki...

Bunlar da birşey mi, ben Google'a ''ağda yapmış Berdan Mardini'' yazınca senin blog çıkıyor??
''Mars'ta hayat var mı yok mu'' diye yazdım uzaylı kıyafeti giyip mankenleri taciz edenleri gösteren bir site çıktı, derhal kaçtım.

aşkın dedi ki...

İlk yorumu görünce anladım ki big brother is hakikaten watching you..

gerisi önemli değil... dedi ki...

biri merak eder ve berdan mardini'nin ağda yapılmış bacaklarını merak ederse artık ulaşırlar buraya, bunu da sen yaptın...

ve evet, adamlar anında buluyorlar...

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.