heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

7 Haziran 2010 Pazartesi

cybill shepherd


cybill shepherd'ı biz mavi ay dizisi ile tanıdık. david edison'ın belalı patroniçesi ve uzatmalı sevgilisi! bir keresinde bizim gazetelerden birinde kel bir adamla asla birlikte olmayacağını, bu yüzden bruce'un hiç şansının olmadığını söylemişti! pehh, şimdi willis hala idare eder. ama cybill shepherd'ın sadece adı kaldı.

gerçi düşününce o devrin amerikan dizilerini, cosbyler, altın kızlar, websterlar, bu dizi nimet gibiymiş. arada tnt'de rastlayınca bakıyorum. david müthişmiş lan. madi ise tayyörlere boğulmuş. burnu güzel.

bu kadın 60'ların sonlarında amerikan güzeli seçilmiş tescilli bir güzeldir. öyle mc donalds'larda falan keşfedilmemiştir. benim bildiğim ilk büyük rolünü de taxi driver'da oynar. travis bickle'ın platonik aşkıdır. ama onun amacı ve hırsı bir politikacı üzerinde yoğunlaşmıştır. hırslı kadını oynamak ona yakışıyor. ama hırs bir kadını daima çirkinleştirir.

neyse, ondan sonraki süreç biraz karışık. elvis presley'in uğruna dünyaları yaktığı bir hatun olur. ikisi de memphisli ne de olsa, normaldir. normal olmayan ise cybell'ın o ara başka biriyle daha olduğudur. yani elvis'in menajeri ile.

kendisinin erotik filmlerde oynamışlığı da varmış. eskiden güzelmiş ne de olsa. ne olursa olsun, bir insan altmışındayken altmış göstermeli. kırk değil.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.