heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

20 Eylül 2010 Pazartesi

kadının erkeği becermesi

geçen günlerden birisinde bir kız arkadaşımla konuşurken kadının, erkeği nasıl becerebileceği, daha doğrusu sikebileceği üzerinde tartışıyorduk. amaç erkekte seks sonunda becerilmişlik(kullanılmışlık da olabilir) duygusu uyandırmaktı. sonuçta, erkeğin, bir kadın tarafından becerilebilmesi için gerekli şartlarda anlaştık.

öncelikle ilk andan itibaren kadının aktif olması, isteyen taraf olması ve hatta erkeği mahcubiyete kadar götürmesi gerekiyor. bu iş için kadının, erkeğin yüzüne sigara üflemesi, mini etek giyip bacak bacak üstüne atması ve salgırgan bir tavır sergilemesi hiç fena olmaz. hesabı da öderse iş tamamdır.

akabinde odaya vs.'ye girerken kadının erkeğin yakasından tutması ve kapıyı erkeğin sırtı ile açması tavsiye edilir.

seksin hızlı olması gerekiyor ve kesinlikle kadının üste kalması lazım.

en son hamle ise kesinlikle ve kesinlikle ya kadın önce boşalacak veya erkeğin boşalmasına meydan vermeden orgazm taklidi yapıp işini bitirecek.

bunlar için öncelikle pis bir sırıtış gerekiyor. iş bittikten sonra erkeğin suratında aval aval bir bakış varsa eğer o kadın, o erkeği becermiştir.
aslında kadınlar bunlara hiç gerek kalmadan, sadece lafla da bu işi halledebilir. rebecca romjin'in, femme fatale filminde bilardo masası üzerinde becerilme sahnesi vardır. hatırlayan hatırlar. kendisini umursamadığını söyleyen antonio banderas'a karşı iri yarı, adı napoleon olan bir erkeği kullanmış, ikisinin kavga etmesini sağlamış ve kavga ederlerken, parmakları ağzında, dudaklarını yalayarak isterik kahkahalar atmıştır. kavga sonunda sadece bir lafı yetmiştir antonio banderas'ı becermeye.
rebecca romjin: beni kıskandın mı? hmmmm..
antonio banderas: evet, kıskandım, hemde çok...
rebecca romjin: o zaman kıçımı yalamayı bırak ve sadece becer!!!

gerçi rebecca romjin'i becermek için herhangi bir tahrik edici ögeye sahip olunması gerektiğini düşünmüyorum. esmer hali enfes, sarışın hali felaket derecede güzel.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.