heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

8 Haziran 2010 Salı

shrek forever after


devam filmleri iyi olmaz diye bir kanı doğrudur, ama bu film diğerlerin, hatta hepsinin toplamından bile güzel ve eğlenceli. somurtkan bir insan değilseniz neredeyse her ayrıntıya katıla katıla, belkide koltuktan düşercesine gülebilirsiniz.

öncelikle;

benim biricik masal kahramanım rumpelstiltskin bu filmde. daha ne a q. bu çocukları yiyen masal cücesinin adı doğru telaffuz edilince engelbert humperdinck'e dönüşür aslında. bu filmde o adla yer alsa da olurdu. çok hain bir cindir. grimm kardeşler, samanı altına çeviren değirmencinin kızını kralın karısı yapar onun hikayesinde.

sonra;

fareli köyün kavalcısı da bu filmde. daha ne a q. küçüklüğümden beri bir numaralı hayranıyımdır bu kavalcının. sırf bu yüzden çok iyi derecede flüt çalardım eskiden. hatta kendimi hep kavalcının müziğinin peşinden giden, ama topal olduğu için ona yetişemeyen çocuk gibi hissetmişimdir.

bu masal süper ötesidir yahu, shrek'de nefis bir uyumla birleşmiş. çok güzel bir film çıkmış ortaya. izlemeyen herkese acilen izlemesini tavsiye ederim. hele siz çizmeli kedinin bob marley'in one love şarkısını söylemesini dinleyin yeter. uzun süredir bu kadar çok gülmemiştim.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.