heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

9 Temmuz 2010 Cuma

güzele bakmak sevaptır


ey bloggerlar, işte gerisi önemli değil'den dev gibi bir hizmet daha! bir güzele bakınca ne zaman sevaba, ne zaman günaha gireriz? bu soruyu sizin için düşündüm ve cevabını da buldum!

tabii bu sevap ve günah meselesi için önce tanrıya inanmanız lazım. kafirlere, gavurlara, zındıklara, atesitlere, münafıklara değildir lafım! fasıklar ve inananlar okuyabilir ama! şimdi;
güzel bir kadın görüp "ey yüce rabbim, sen nelere kadirsin, bu ne güzel bir canlıdır böyle, maşallah, maşallah" derseniz eğer, sağ tarafınızdaki melek sizin sevap defterinize bunu not düşer. böylece sevap işlemiş olursunuz. zikir, fikir ve şükür işleminden üçünü birden yapmış olursunuz.
ama "üff yavrum, yerim seni, hepsi senin mi? kocan evde yoksa çağır beni, anam avradım olsun severim seni" derseniz eğer, bu şehvi duygularınızın kabarması demek olur, ki bu durumda sol tarafınızdaki melek deftere not düşer. mahşer günü bu yaptığınızdan dolayı mizanın sol tarafı ağır basabilir. söylemeyin bu tür şeyler. bu işin öbür tarafı da var. mazallah başınıza bir şey gelmesin orada. yoksa sizi şefaat bile kurtaramayabilir.
peki güzel kadın kime denir? arkadaş, şunu bilir, şunu söylerim, eğer bir kadın kaldırımda yürürken arabalardakiler dahil tüm gözler(kadın ve erkek dahil) ona kilitlenmişse o kadın toplumun geneli için güzeldir/güzel giyinmiştir. ama yok, kaldırımda yürürken milletin ruhu bile duymuyorsa o kadın ya çirkindir, ya da güzel giyinmemiştir. ama elinde starbucks bardağı ile yürüyen bir embesil varsa bilin ki bu kişi ünlüdür. eski bir arkadaşımın tanımı ile ünlü olmanın olmazsa olmaz şartlarından birisi, kocaman gözlüklerle yüzü kapayıp, ayağında ugg'midir nedir o zıkkım olup, elinde devasa starbucks bardağı ile yürümektir. ha, bu tanımda oldukça seksist bir yaklaşım vardır, ama ben, dertli gönüllere zeki müren'den sonra giren kişiyimdir. toplum için konuşur ve yazarım!

8 yorum:

bossa nova dedi ki...

ne kada da sığ bir güzeelik tanımı. Sen gibi bi blogıra yakıştıramadım doğrusu..

gerisi önemli değil... dedi ki...

benim gibi blogıra neyi yakıştırıp yakıştıramayacağınız sizi ilgilendirir elbette.

"o kadın toplumun geneli için güzeldir/güzel giyinmiştir" demişim.

bossa nova dedi ki...

yahu demem o ki cidden güzel yazıyosun derinlemesine, Yazıyı kısa tuttuğundan belki ve de sonunda toplum için konuşuyorum gibi bi şey demiştin- sığ kalmış diyorum öyle tutup da oturduğum yerden cık cık vay seni gerisi önemli değil demedim yani:) seviyruk seni

gerisi önemli değil... dedi ki...

toplum için konuşuyorum dediğimde sonunda ünlem vardı. ünlem ünlemdir işte, gerçek olmadığına dair bir işaret. yoksa bana ne toplumun ne bok yediğinden. neyse, keyfine bak, gerisi önemli değil :)

aşkın dedi ki...

O kadar yazdın ettin sonra en sona o tavşan kızı ekledin?
Bu toplumun güzellik tanımı Müjge Ar ve Siber Can.Bileceksin!!!
4 numarayı bilek güreşine davet ediyorum.Sonra Amerikan güreşi.
Muhtemelen beni yerden spatulayla kazırlar.Vazgeçtim, travesti dayağı eksik kalsın mnk..

gerisi önemli değil... dedi ki...

4 numaradan ben de korktum :)

tavşan kızın pozu güzel,sokakda birde, o yüzden :)

Adsız dedi ki...

beni tarif etmişsin ben yürürken hatta arabanın içindeyken bile kadını erkeği bana bakıyor ! moral oldu ya sabah sabah

gerisi önemli değil... dedi ki...

sevgili adsız, allah bakanını çoğaltsın..

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.