heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

12 Nisan 2009 Pazar

lost: john locke is dead



5. sezon 12. bölümün adı dead is dead. aslında john locke is dead deseler daha doğru olurdu. çünkü locke harbiden ölmüş.

eko'nun yemi ile konuştuğu bölümlerde monster resmen onun canını okudu. aslında dalgasını geçti. o canavarın öyle bir özelliği var. neyse, eko'yu öldürürken yemi en sonunda "ben senin kardeşin değilim" de dedi.

3. sezonda jacob'ın saliselik görüntüsünün görünmesinden sonra lost un en önemli bölümüydü. ne hikmetse iki bölümde de ben ile locke var. ve locke harbiden ada için hiçbir anlam ifade etmiyormuş.

locke adaya geri dönünce monster onun içine girdi ve locke yaşıyor göründü. neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum. ama tapınakta locke ip aramaya gitti. duman mazgaldan çıktı. duman mazgala geri döndü. alex ortaya çıktı(alex taş gibi olmuş). ben'e john'ın emirlerine uymasını söyledi. alex kayboldu. locke ortaya çıktı. artık linus direkt olarak monster ile muhatap oluyor. belki monster'ın amacı jacob'ı hapsedildiği kulubede öldürmektir. jacob'ın kulubesinin etrafının bir tozla çevrildiğini herkes hatırlıyordur ve jacob, john'a "help me" diye bağırıyordu.

elbette cristian da monster'ın kendisi. çünkü bu canavar istediği şekle giriyor.

adada jacob ile moster arasında da bir rekabet olduğu aslında çok açık. iki tarafta insanları kullanıyor. jacop kim, bilmiyorum. ama moster belli. her zaman bir the others var. aslında the others biziz. yani diziyi izleyenler.

ayrıca çakal başlı tanrı anubis'dir. ölülerin tanrısı, mezarların koruyucusudur. sanki kavga eder gibi göründüğü yılan ise path'dır. kendisi sağlık tanrısıdır. yani ölüm ile yaşamanın kavgası var gibi.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

bu lostu izlemeyi bıçak gibi kestim ben.en heyecanlı yerinde üstelik.çok iyi geldi.şimdi sizler yazdıkça okuyorum da öyle öğreniyorum gelişmeleri.
ama yine olsa yine bırakırım.
yok böyle bir hafiflik.

gerisi önemli değil... dedi ki...

6. sezon da bitince toptan izle. kesin daha zevkli olur.

sanırım sen izlemeyi kestiğinde ben başladım. sen ne zaman sonlardındın?

Adsız dedi ki...

4.sezon ilk bir kaç bölüm izleyip, hadi ordan beeee dedim ellerim belimde.
nerden baksan 1,5 yıl olmuş...
prison break dedim lostu bırakınca,sonra dexter dedim,evet hepsi güzeldi de (benim olayım dexterdır ama) dizi işi bana göre değil bunu anladım.

gerisi önemli değil... dedi ki...

çok dizi izlemişsin ama. lost a kadar dizi izlemiyordum. hala kendimi izliyor saymam. düzenli izlemem en azından.

üçün sonunda başladım bende. neymiş bu kadar övülen lan, ne zikimmiş dedim, 5. sezona geldim :)

Loreathan dedi ki...

Desmond'a birşey olursa bırakırım bu diziyi brotha

gerisi önemli değil... dedi ki...

bence dess in dizide işi bitmiş de olabilir. yani basacak düğme, kavuşulacak sevgili bile kalmadı. dizinin sonunda yelkenlisinden biz the others a el sallar artık!

Loreathan dedi ki...

Desmond'ın çok önemli ve farklı olduğunu söylüyordu Faraday, kesin bi olayları çıkacak Des'in.

gerisi önemli değil... dedi ki...

evet, bak o vardı, ben i de dövdükten sonra işi bitti demiştim ben. faraday ın sabiti oydu. ama adaya dönmez herhalde.

bi de bakarsın, meğer charlie harbiden dess in çocuğudur. dess geçmişe gitmiş, ölmüş, sonra ingiliz bi aileye küçükken evlatlık verilmiştir, sonra adaya düşmüştür. sonra miles ın babasını bulması gibi öz babası ile karşılaşır. ama bundan habersizdir. valla bak!!!

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.