heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

12 Mayıs 2010 Çarşamba

müsait bir yerde konuşmak


müsait, tdk'ya göre 'teklifsiz konuşmada flört etmeye hazır olan, kolayca flört edebilen kadın'a denirmiş. ya ya, yollu tabir edilen kadın için müsait terimi kullanılıyormuş! velhasıl kelam, bir müsait kadın bulamayıp, benim canımdan çok sevdiğim, bağrıma bastığım, yüzleri kızarmıyasıca arkadaşlarım, tanıdıklarım, tanımadıklarım tarafından yapılan ve harflerden oluşan bir cümleye "benimle çıkar mısın?" denir. yani "benimle çıkar mısın" demeden yatağa attığınız kadın, müsait kadındır!

bu cümle, dördüncü kata çıkarken bile espri yapılması babında söylenir durur ve zaten bu iş hariç başka da bir anlamı yoktur. çıkma teklifi ne lan, çok komik bir diyalog aslında. hem zaten tüm amaç yatağa atmak değil mi? ne gerek var bu kadar uzatmaya. direkt söyle, olsun bitsin, gerçi o zaman da türk kadınının büyük bir kısmı, erkeğe sapık gözüyle bakıyor. bu kadar çok uzatmanın olması da ayrıca bir stres kaynağı. yani vermek - almak meselesi işte. sike sike öldürmek bize özgü bir terim olmalı. sanki sikilen hiç zevk almayacak gibi. nefret ettiklerine bile zevk vermek için uğraşan bir toplumuz!

işte bu türk kadınları ve erkeğinin sahiplenme anlayışı yüzünden, yakında, şişme bir kadına sahip olmak için tartışıp, birbirini öldüren iki erkek haberi bekliyorum.

hem sonra cansız mankenden araba koltuğuna, bisiklet selesine kadar uzun bir sevişilecek eşya listesi var insan oğlu için. bunun nedeninin sapıklık olduğunu da düşünmüyorum. olanaksızlık diyelim. napsın herif veya kadın, çaresiz kalmış işte. ha içinde patlıcan kırılan kadın, ha cansız mankenle sevişen erkek. bu eylemleri salaklık olarak da görmemek lazım. çünkü aslında en büyük salaklık aşık olmanın kendisidir. bunun üzerine ekstra bir salaklık yapmak imkansız.

2 yorum:

sadeceselin dedi ki...

müsait bir yerde inecek var bi de

gerisi önemli değil... dedi ki...

müsait aslında kolaylaştıran, kolaylık gösteren anlamında. uygun anlamı bir tek türkçede var. yani öz anlamından yola çıkarsak müsait bir yerde inilemez :)

sağda bırak daha hoş hem.

mesut, müsaade, müsait, saadet kökleri de aynı. yani;

mesut biri olmak için, müsait bir kadından/erkekten müsaade istenip, saadet dolu dakikalar geçirilir!!!

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.