heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

27 Nisan 2009 Pazartesi

ayrıntıladım!!!

ilginç, adam hem para kazanıyor, hem de "bu benim hobim" diyor. "hade lan" diyeceğim burada. para kazanıyorsan eğer bu senin işindir. hobinden para kazanılmaz.

aynen şey gibi, halk aşık olunca türkü yakar, entel ise aşık olunca bu türküyü dinler. dağdaki aşığın oyu ile şehirdeki aşığın oyu ile eşit olmamalı!

sevgilisinin kendisine neler neler yaptığını ballandıra ballandıra diğer kadınlara anlatan kadın aslında sevgilisini değil, öyle birini hala daha nasıl elinde tuttuğunu ispat ettiği için kendisini övmüş olur.

iki nokta arasındaki en kısa yolun düz bir çizgi olduğu saçma aslında. en kısa yol, en iyi bildiğin yoldur. üstelik iki noktayı üst üste birleştirebiliriz. yani evreni bir güzel bükeriz ve ortaya çıkan tünelden geçip gideriz. yol daha da kısalır.

mitolojide ilk uçan insan olan ikaros, ilk uçan aygıt tasarımını leonardo da vinci, "padişahım, size isa aleyselamdan selam getirdim" diyerek üçüncü ahmet in çocuklarının sünnet düğününde füze benzeri bir aygıtla havalanan lagari hasan çelebi, istanbul u kanatları altına alan hazerfan ahmet çelebi, ilk defa balonla havalanan montgolfier kardeşler, ilk defa uçak yapıp uçan wright kardeşler, uzaya ilk çıkan insan yuri gagarin ve aya ilk ayak basan insan neil amstrong.

uykusuzluğun nedeni uyumayı istememektir. aksini iddia eden yalancıdır!

insan gerçekleştiremeyeceği şeylerin hayalini kurar. gerçekleştirebilse zaten onun hayali ile uğraşmaz. hayallerde yaşıyor harbiden bazı ibneler!

"eskiden hem noel babaya hemde tanrıya inanırdım.şimdi sadece noel babaya inanıyorum." -td-

çok alkol aldığınızda susun. boş boğazlık yapıp her şeyi söylemeyin.

küvette duş alınmaz. doldurulur ve içinde uzanılır. duş almak için lütfen küveti kullanmayınız!

yağmur yağıp seller akınca arap kızı neden camdan bakar? arabistan da seller akacak kadar yağmur yağmaz ve zavallı kız gördüğü bu olağanüstü hal karşısında şaşkınlıktan küçük dilini yutmuştur.


çizilen kalp şekli bana hep kadın cinsel organını hatırlatıyor. ya size?!

robinson kafayı yediği için ikinci kişiliğini yani cuma yı oluşturmuştur. ıssız bir adada ben de senelerce yalnız kalsam, bende oluştururdum. robinson a hak veriyorum!
eğer donma tehlikesi yaşarsanız eldivenlerinizi ayaklarınıza geçirin. iyi geliyor.

neden bir kızla gece dışarı çıkınca gecenin sonunda sevişip sevişmeyeceğinizi sadece kız biliyor? benim de hakkım, bende öğrenmek istiyorum!

1200 lerde göbeği artık yere değen bir ingiliz kralı yağ aldırmak istemiş. kendisine tarihte ilk yağ aldırma işlemi yapılma esnasında anastesi olmadığı için canlı canlı karnı yarılmış ve kan kaybından dolayı ölmüş.
o kadar poker oynadım, elime hiç flush royale gelmedi.

iskenderiye fenerinin feneri dev bir penismiş. denizciler neye bakacağını biliyorlarmış!

bir gün uzaylılar bana gelip "selam lan, biz dostuz" derlerse eğer "aman tanrım, tanrı harbiden yokmuş!" diyeceğim.

ütü yapmayı seviyorum sanırım. çünkü uzun sürüyor!

10.000 tl sına bir erkeği öpebilirim sanırım. ama para peşin!

en sonunda çok ilginç bir sonuca ulaştım. tohum tarihim 1 mayıs.

zaloğlu rüstem yenilmez bir savaşçıdır. şeytanı bile teke tek döğüşte yenmiş ve böylece yenilmez olduğunu ispatlamıştır. şeytan "seni, yine kendin öldürüceksin" demiş ve bunu yapmak için epeyce uğraşmıştır. en sonunda şeytan, sudan tahmina adlı bir güzeller güzeli kadın yapmış ve zaloğlu nun tahmina ya aşık olmasını ve onu elde edememesini sağlamıştır. neyse, kralı ile arası bozulan rüstem, doğu sınırını tek başına korumak için sınıra yollanmış ve şeytan ile ahbaplık kurup arkadaş olmaya başlamıştır. sınırında zaloğlu nun olduğunu öğrenen komşu kral büyük bir ordu ile onun üstüne gidecekken rüstem in yaptıklarından etkilenen komşu prenses bunu önlemiş ve rüstem i saraya çağırmıştır. ama bu prenses rüstem in her zaman hayalini kurduğu tahmina dır ve su değildir. evlenirler. bir çocukları olur. rüstem savaşmaya tekrar başlar ve yirmi küsür yıl sonra bilmeden kendi oğlu ile çarpışır. kaybeder. rüstem i yenen zaloğludur.

amerikalı savaş karşıtlarının genel amerikan politikasının bir sonucu olduğunu düşünüyorum. tüm dünya onlara nefret kusarken aynı zamanda bu savaş karşıtı gösteriler ile tüm dünyaya şirin görünmeyi de başarabiliyorlar. yani kesin bir amerikan düşmanlığı hiçbir zaman oluşmuyor.
nükleer füzeler soğuk savaş bittiğinde gereksiz bir konuma düşmüştü. savaş önleyeciliği kalmamıştı. amerikan yönetimi bu sorunu hollywood a havale ederek çözdü. nükleer başlıklar uzaylılara veya meteorlara karşı kullanılabilir. hala daha ciddi tehdit altındayız!

eskiden filmlerde dünyayı ya uzaylılar istila etmeye çalışır, ya da büyük bir afet son anda önlenirdi. ama bir kaç yıldır dünya tamamen yok ediliyor. nedendir bilinmez, uzaylılar nuh un gemisi işlevi görüyor ve bir kısım canlıyı ve insanı kurtarıp afetin etkisini hafifletiyorlar. sanki uzaylıları sevdirmek için bir kampanya var!

kesin bir önerme olmamakla birlikte gözlemlediğim kadarı ile tüm şaşılar fenerli, tüm kepçe kulaklılar beşiktaşlıdır!

kullanılmayan organlar körelir değil mi? ey erkekler, penisinizi sadece işemek için kullanırsanız bir süre sonra bahçe hortumundan farkı kalmaz!

sağır sultan mısır lıdır. istanbul daki ajanları vasıtasıyla herşeyi öğrenirmiş.keltlere göre yılın son günü, yani 31 ekimde(cadılar bayramı) ruhlar dünyaya inermiş. canlılar bu ruhlarla karşılaşmamak için korkunç kıyafet giyip sokaklarda dolaşırlarmış. böylece kim ruh, kim canlı belli olmazmış.

2 yorum:

aşkın dedi ki...

I love them all, love them all, love theeem aaall.
Beynim döndü.Postun bütün maddelerini salonda çok sevdim :)

gerisi önemli değil... dedi ki...

banyoda sevmez miydin?!

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.