heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

5 Haziran 2009 Cuma

küresel ısınmanın gerçek nedeni!!!


canlar! sizin için kuzeyin eriyen buzullarında gezdim durdum ve böylece küresel ısınmanın nedenini buldum. evet, milyonlarca bilim insanı bu sebebi arıyordu, hatta sera gazları gibi abuk sabuk teoriler ortaya atmışlardı. hepsi yalan, işte gerçek!

ejderha mitlerini bilirsiniz. hemen tüm pagan mitlerinde bulunur. işte kuzeyin buzullarında yaşayan, paganist mavi gözlü beyaz bir ejderha, kuzeyin karlı dağlarını ateşi ile eriterek küresel ısınmaya neden olmuştur. amacı ise elbette küresel ısınma değil. o, bu sayede, buzulların altında kalan müthiş pagan tapınaklarını ortaya çıkarmaya çalışmaktadır.

ejderha ile konuştum, onu uyardım. yaptığının çok kötü olduğunu, bir sürü insanın 'buzullar erimesin' diye yakında intihar edeceğini söyledim. ama o, bu erimeler sonucunda bir sürü tapınağın, dolayısıyla tanrıların tekrar ortaya çıkacağını, insanların bu sayede hakyolunu bulacağını söyledi. böylece büyük tanrılar tarafından mükafatlandırılacakmış ve bu büyük tanrılara inanmayan tek tanrılı din mensuplarına cehennemi, bu dünyada tattıracakmış.

işte canlar, meğer küresel ısınma ile amaç bize cehennemi bu dünyada yaşatmakmış! roma'yı, kudüs'ü, istanbul'u ve hatta hicaz'ı ateş içinde bırakacakmış. ben ise ona halihazırda kudüs'ün çatışmalardan, hicaz'ın ise sıcaktan dolayı ateşler içerisinde olduğunu, bu yaptığının hiç iyi bir davranış olmadığını belirttim! o ise bana "madem öyle bende roma'yı yakarım!" dedi. bu işin de neron tarafından yapıldığını söylediğimde bana bakarak kıs kıs güldü ve "istanbul ne güne duruyor" diye cevap verdi.

bilim dünyası bu keşfime çok şaşıracak. şaşırsınlar, bana ne! benim amacım gerçeği, sadece ve sadece gerçeği yazmak!!!

(fotoğrafa izin vermediğinden temsili resmini çizdim!!!)

4 yorum:

Unknown dedi ki...

kafasına daşlan vuraydın. ya da buzul. buzul iyiydi, gözüne buzul sokaydın! şimdi uğraş dur.

ayrıca bunlar zaten kuran'da yazıyor!!!

gerisi önemli değil... dedi ki...

yok, tehlikeli bir yaratık idi. dikkatli davranmak zorundaydım, hem her taraf soğuktu, onun alevleri ısıtıyordu her bir yanı, niye üşüyeyimki!!

nymphetamine dedi ki...

yine de, olayların aslında bizim yüzümüzden değilde kaprisli antropolog bir ejderha yüzünden olduğunu bilmek rahatlatıcı:)birden hafifledim, doyasıya deodorant sıkasım geldi:)

gerisi önemli değil... dedi ki...

küresel ısınma abartılmış bir balondur!

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.