heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

28 Nisan 2011 Perşembe

11 eylül şeytanları

amerikalılar sanırım hafiften kafayı yemiş bir ulus. göçmen olduklarından dolayı, aynen bizim almanya'ya göç eden türklerin çoğunun dine sarılması gibi kiliselerine sarılmışlar. oysa devleti kuran kurucu ataların hepsi masondur ve hatta insan görünümlü bir tanrıya inanmazlardı. zaten bu yüzden laiklik ilkesini devletin temeli yapmışlardı. bunların torunları ise 11 eylül saldırıları sonucu gördükleri şeytanları işte böyle işaretleyip, aynı bizim dinciler gibi mail ile herkese yollamışlar ve inançlarını artırmışlar. gördüğünüz üzere hristiyan dinci ile müslüman dinci arasında fark yok. hepsi temelde aynı bok. bir tanrının var olmaması gerektiği bu salak sikik fotoğraflardan bile belli.
size göre soldaki suratın sakalı ve bıyığı son derece belirgin. kafasında ise ateşten bir sarık var. tam bir cahil cühela batılının kafasındaki müslüman tipi. sağdaki surat ise profilden görünüyor. bir kuru kafa var ve yine kafasında sarık duruyor. sakal zaten fora. diğerleri ise daha çok maskelere benziyor.

5 yorum:

mefisto dedi ki...

insanlar çeşit çeşit, yobazlar bir örnektir. insanlığa ket vurmaya meyilleri bu yüzden..

bossa nova dedi ki...

şeytan onlar bi kere gayet açık:) hem yakışıklı şeytanmış. Ondan kötü çocuklar yakışıklı heral.

gerisi önemli değil... dedi ki...

mefisto:

insanlar iki çeşit, ruhunu satanlar ve satmaya niyetli olanlar.

bossa nova:

şeytan kadındır, erkek değildir :)

bossa nova dedi ki...

bunu diyeceğine adım gibi emindim sevgili gerisi önemli değil...:)

Şeytan erkek de olur mis gibi hem..

gerisi önemli değil... dedi ki...

hayır sevgili bossa nova, şeytan erkek değildir. kadındır. bu tarihsel bir gerçektir ve hristiyan öğretisi bile bunu kabul eder(büyük babil fahişesi). ama holivud bunu sevmez. yoksa ortaçağda bile yüzbinlerce kadın, cadı ve içlerine şeytan kaçtığı için katledildi. şeytan gerçekten kadındır :)

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.