heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

26 Mayıs 2009 Salı

iyilerin ve kötülerin zamanda büyük savaşı!!!


rivayet vardır! rivayet vardır. şimdi size ikinci dünya savaşı'na yol açtığı söylenen rivayetten söz edeyim. bu da size kıyağım olsun!

hitler'in ailesi hakkında neredeyse hiçbir bilgi yoktur. hatta ailesi hakkında en kapsamlı bilgileri bir türk, aytunç altındal vermiştir(bilinmeyen hitler kitabı).

işte rivayet tam olarak burada başlar. hitler'in babası aslında bir zaman gezginidir. hitler'i hitler yapan örgüt olan thule da aslında bu zaman gezginlerini işaret eder. şimdi hikayemize tam olarak başlayabiliriz.

1800'lerde 'zero n' adlı zaman makinası ile dünyaya 7 kişilik bir grup iner. amaçları zamanı değiştirip dünyaya hükmetmektir. bu 7 kişiden biri siyonizmi kuran herlz'dir. derler ki bu fantastik bir öyküye hitler inanmıştır. o yüzden onlardan nefret eder ve onları katletmiştir. çünkü thule gibi tüm gizemli örgütlenmeler yahudi inancına taparcasına saygı duyar, ama hitler nefret eder.

neyse, kötüler dünyayı ele geçirmek isterde iyiler boş durur mu? bir gün sonra iyiler dünyaya gelmek için harekete geçer. gelirler ve bilim adamları ile temasa geçip kötüleri etkisiz hale getirmek için uğraşırlar. hatta einstein, bu grubun elemanlarından biridir ve onlar tarafından eğitilmiştir.

neyse, hitler'i hitler yapan grup yani thule, işte bu zaman savaşçılarının eseridir. hitler'i de rastgele değil, babasından dolayı seçmişlerdir. çünkü babası bu zaman gezginlerinin iyi olan tarafındadır. ikinci dünya savaşı bu iki grubun büyük mücadelesidir. yani sizin anlayacağınız zamanı değiştirmek isteyen kötüler dünyayı bu savaş sayesinde ele geçirmişlerdir!

şimdi size zülkarneyn olayını da anlatırdım, ama uzun hikaye. hatta kur an'da geçen uzay gemilerinden de bahsetsem tam süper olurdu. neyse tekrar edeyim, bu hikayeye hitler inanıyordu. doğru mudur, bilemem. ama bildiğiniz hiçbir şey bildiğiniz gibi değildir. gördüklerinizden bahsetmem bile saçma...

kaynak: derki.com (yazarı hatırlarsam yazarım)

4 yorum:

aşkın dedi ki...

Güzel

gerisi önemli değil... dedi ki...

saolasın ;)

purplelife dedi ki...

Olur yahu bu haytta her an her şey olur, olabilir.

gerisi önemli değil... dedi ki...

bence de!!!

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.