heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

4 Mayıs 2010 Salı

sayın bayan

gerisi önemli değil'den dev bir hizmet daha. herkese bedava duman'ın sayın bayan adlı leziz çalışmasının tam metni ve gizli anlamı! güle güle okuyun!

dokunmayın başlasınlar
bir yere varmasınlar
gün gelir anlasınlar

(alın size oral seks. kadınının oral seksten hoşlanmasına binaen kendisinin hoşlanmadığını anlatıyor. dokunmadan başlayan ve bir yere varmayan eylem oral sektir çünkü! günü gelince kadınının bu işin anlamsızlığını anlayacağı umuluyor, ama bu sadece hayal, anlamayacağını da seziyor!)

olmaz olmaz
böyle yanlış olmaz 


(artık bu işten eleman o kadar çok sıkılmış ki "olmaz olmaz" diye feryat ediyor, yırtıyor kendini, ama nafile, karşısındaki kadın onu bir türlü anlamıyor!)

kimi gider ortasından
bakmasın arkasından

(daha açık nasıl anlatabilirdi acaba. diğer erkekleri kıskanıyor elemanımız. biri ortasından gidiyor, arkasına bakmaya ihtiyaç bile duymuyor, zavallıcığımın tek bir amacı var, o da normal bir yol!)

sonradan uslanırsan
olmaz olmaz
böyle yanlış olmaz 

(kadını sonradan uslanabilir, doğru yolu bulabilir, ama iş işten geçmiş olur, şimdi olmaz ise hiç olmaz demeye getiriyor sevgili söz yazarımız!)

sayın bayan
bir sorum var
sayın bayan
bir sorum var
sözünde durdun mu hiç
sen sözünde durdun mu 

(diyor ki; grubun en pis elemanı ben miyim lan, niye hep bana, hep bana, odama gelene kadar gözlerimin içine bakıyorsun, gözlerinle soy beni diyorsun, girince olmaz, bir sözünde dur, akıllı ol, insan gibi davran)

yani bu şarkının söz yazarı kişi hayatını derinden etkileyen bu olaydan sonra böyle eğlenceli bir şarkı yazarak hayranlarına mesaj gönderiyor! peki neden bayan? çünkü kadınların bir çoğu bayan kelimesinden nefret eder. böylece intikam da alınmış olur!

ya ya!!

8 yorum:

baha dedi ki...

heha :) iiymis.

gerisi önemli değil... dedi ki...

dünyada gizli anlam taşımayan şarkı olamaz! bir kısmının derin analizlerini yapacağım, eli güne rezil edeceğim!

maRLa dedi ki...

çok enteresan adamsınız bayım..
daha dün akşam dinlemiştim, dinlerken de "ne zamandır dinlemiyordum yaüüüwww" derken böylesine derin bir mevzu sahibi olabileceğini düşünmemiştim:)

gerisi önemli değil... dedi ki...

evet sayın nokta, dün akşam eminim ki binlerce kişi dinlemiştir, siz de onlardan birisiniz ve inanın bu enteresan adam lafını neden söylediğinizi bilemedim. profiliniz de açılmıyor. birden beni tanıyor olabileceğinizi düşündüm. öyle değilse anlarım ki bu laf dün gece de binlerce kişiye söylenmiş yine. kötü kader der geçerim!!

maRLa dedi ki...

ah unuttum tabi işin görünmediğim kısmını, tanıtayım derhal: bir zamanlar manik sanrıların depresif sancılarında yazıyordum=)

gerisi önemli değil... dedi ki...

haaa, bir zamanlar yazıldığı gibi okunan bir nike sahip marla vardı diyorsun :)

kader, çektin gittin, o kadar da kur yapıyordum, erkek aslanlar gibi yelelerimi gösteriyordum sana :)

maRLa dedi ki...

tekrarlıyorum pek bir enteresan oluşunuzu=)

gerisi önemli değil... dedi ki...

tekrar etmem gerekirse eğer;

istisnalar hariç, inanın internette bir boka yaramıyor :)

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.