heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

31 Ağustos 2010 Salı

the expendables

testosteron miktarı oldukça yüksek, fazlasıyla gereksiz bir film. ha "ulan ne bekliyordun ki" diyenler çıkar elbette. gereksiz bir film olduğunu ben de tahmin ediyordum. işe komedi penceresinden bakayım dedim. gerçi hangi pencereden bakarsanız bakın fazla eğlenemezsiniz.

filmde çok fazla kas var. artık 60 yaşını geçmiş ihtiyarlar mangası mevcut. az kalsın jason statham bile gözüme yaşlı biri gibi görünecekti.

neyse, bu 60'lık, kıçlarındaki kıllar bile ağarmış olan ihtiyar paralı askerler grubu körfezde bir ada ülkesinde mevcut askeri rejimi devirmek için cia'den para alıyorlar. cia temsilcisi kardeşimiz bruce willis. işi iki gruba öneriyor. bir grup terminatör'ün, diğeri rambo'nun. terminatör işi kabul etmiyor. iş rambo'ya kalıyor. zaten bruce ve arnold'ın tek sahnesi bu.

rambo grubunu toplayıp darbeyi yapıyor falan filan işte. arada generalin asi kızına aşık oluyor, sonra onu adada bırakıp amerika'ya dönüyor, yani tek erkek kahramanın var olduğu türden bir film işte. tek farkı herkesin yaşlanmış olması, hala daha kendi yaşlarında ama işi bırakmış kişilerden hayat dersi alması, 60 yaşında ama bir tane bile beyazı olmayan saçları, fazlasıyla abartılı kasları, dövmeler, bol kurşun. onları görünce spor yapasım geldi. çünkü onların yaşına gelsem büyük ihtimal elimde baston olur.

işiniz yoksa gidin derim, canınız sıkkınsa gitmeyin ama. daha da sıkılır. dedim ya, eğlence dozu bile az. anlayacağınız adına uygun bir film.

ivan drago hala hayvan gibi a q.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.