heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

24 Ağustos 2010 Salı

mia farrow

her zaman şeytanın hizmetine amade olan bu kadın, şeytanla ilk kez, rosemary's baby adlı roman polanski filminde ahbaplık eder. filmde şeytanın çocuğunu doğurur. yani deccal'i. ilginçtir, filmde hamileliği bıyunca hiç kilo almaması gözlerden kaçmamış, akabinde harun tan'ın karısı(adı aklıma gelmedi şimdi) hamileliğinde hiç kilo almayınca bende ciddi şüpheler doğmaya başlamıştı. valla bak!

yaşı itibariyle şeytanlı, antin kuntin işlere soyunması elbette çok normal. üstelik bu film, polanski'nin hamile karısı sharon tate'in charles manson tarafından öldürülmesine de neden olacaktır. anlayacağınız gerçekten şeytanı bol bir filmdir.

şeytanın hizmetini girmekten büyük onur duyan bu kadın, yaşlandığında da the omen'in tekrar versiyonunda, damien thorn'un dadısı rolünü oynar. gençliğinde doğurduğu çocuğa bakıcılık yapacaktır. bu yaşlı teyzemize saygım sonsuzdur.
şeytandan başka yattığı kişiler de var elbette! uzun süre woody allen'in sevgilisi olarak kalmıştır. öncesinde ise frank sinatra'nın karısıdır. allen ile beraberliği ise allen'ın evlat edindiği kızla evlenmesi ile bitmiştir. kendisinin bildiğim kadarı ile 10 fazla çocuğu var. bir çoğu evlatlık. zaten o evlatlık çocuklarından birisi allen'ı kapmıştır. angelina jolie'den önce evlat edinme modasını çıkaran sanırım bu kadın.

hoş bir hatun, kocaman, feci güzel gözleri ve şahane bacakları var. bir dönem modasına ilham vermiştir. güzel giyinirmiş. öncesinde ise groupieliği bile varmış sanırım. beatles ile hindistan turnesine çıktıktan sonra sinema kariyeri başlamıştır. gerçi anne ve babası da sinemacıdır.

mulholland dr.'da bir sahne vardır hani. kadının resmini yönetmene gösterirler ve derler. "kadın bu." en sonunda yönetmen de "kadın bu" der ya işte, rosemary's baby filminde yapımcılar polanski'ye farrow'un resmini gösterip "kadın bu" demişler ve polanski kabul etmek zorunda kalmış.
bence güzel bir şekilde yaşlanan bu kadın, solgun yüzü, oldukça masum yüz hatlarına sahip olmasına rağmen gözlerinden fışkıran lavlar yüzünden fazlasıyla ateşli bir kadınmış.

5 yorum:

Volkan dedi ki...

rosmery'nin bebeği izlenmeli mi peki (: alt yazısını bulmak için biraz çaba harcayayım mı?

Nobody dedi ki...

:) Mia Farrow denince benim aklıma hep Woody Allen'ın Husbands and Wives filmindeki pasif-agresif tipleme gelir. İçim sıkılır.
Rosemary's Baby'deki performansını da beğenirim aslında. O kadar ki ucube bebeğin doğmasını beklerken Rosemary alt yapıyı hazırlar ve kendisi bir ucubeye dönüşür. Bebeği görmeden Rosemary'inin bu cin ali versiyonuyla ürkeriz. Hatun daha ne kadar zayıflayabilir acaba sorusu da film sonuna kadar cevapsız kalır.Hamilelikte böyle zayıflanabiliyomuş demekki:) Ya da bu bir Roman Polanski fantazisi olabilir.

gerisi önemli değil... dedi ki...

nobody:

işte ebru şallı da aynı durumdaydı, gazetelerdeki resimleri görnce şok olmuştım, kadının karnı kocaman ama gram kilo almamış gbi. hemen mia farrow gelmişti aklıma, deccali doğuruyor sanki hatun :)

volkan:

izlenmeli, satanizmin girişi derler bu film için :)

Polish Addict dedi ki...

hatun hala taş valla (:

gerisi önemli değil... dedi ki...

biraz yosun tutmuş ama :)

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.