heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

25 Aralık 2009 Cuma

anatomie 2

anti hipotrat loncası üyesi, yapay kas üreten bir alman bilimadamı, geliştirdiği bu metot sayesinde gözünü nobel tıp ödülüne dikmiştir. ancak denek olarak asistanı olan yeni nesil süper beyinli alman doktorları kullanmaktadır. hani bu yapay kas öyle böyle değildir. süper işlere yarar. mesela bacak kasları acayip şekillere girer ve müthiş goller atarsın. istersen penisine bile taktırabilirsin ve bu sayede ereksiyon problemin hiçbir şekilde olmaz. ama her yapay ürünün zararı olduğu gibi bunun da zararı vardır ve vücudun bu kasları kabulü için deneklere bol bol endorfin verilmektedir. endorfinin ise eroinden farkı yoktur.
kahramanımız da süper bir doktor adayı olduğu ve sakat kardeşinin yürümesini sağlayabileceğini düşündüğünü için gruba dahil edilir. akabinde endorfin bağımlısı olur. olaya alman sağlık bakanlığı el koyar. acaba ne olacaktır?
dünyanın en güzel alman kadını franka potente'yi de önemli sayılmayacak bir rolde görürür. işin ilginci porno hariç her alman filminde muhakkak rol alan moritz bleibtreu bu filmde yok. ben onun oynamadığı filme alman filmi demem!
konusu güzel bir filmdir. ama işleyiş pek güzel değildir. benim esas merak ettiğim ise bu ikincisi olduğuna göre ilk film. hiçbir cd satıcısında ilk filmi görememişimdir. yine de nicholas cage'in angut filmlerini izleyeceğime avrupa sinemasının bu holivud türevi filmlerine takılmak hoş. bu konu amerikalılarda olsa ortalığın a q, voliyi vururlardı. ben severim böyle ıvır zıvır filmleri, hoştur, iyi vakit geçer...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.