heyy!!! heyecanlı mısın?!

korkma, okudukça geçer!

31 Aralık 2009 Perşembe

yeni yıl hediyesi!

"günün birinde yüzümde tek bir yara izim olmadan ölecektim ve arkamda harika bir apartman dairesiyle harika bir araba kalacaktı." (fight club)

ey okur, gerisi önemli değil'den işte size dev bir hizmet daha! yılbaşında savaş çıkarmak ve yara izlerine sahip olmak için hangi maddelerin gerekliği olduğunu yazasım geldi. malum, size saldıran olabilir, o anda bu dış devletlerle mücadele etmek için gerekli ekipmanları üretmek için mecburi maddeleri bilmeniz şart!

"o sıralarda hayatım aşırı tamamlanmış görünüyordu. belki de kendimizi daha iyi bir şeye dönüştürmek için her şeyi kırıp dökmemiz gerekiyor." (fight club)

başlıyorum, bakın dikkatli okuyun, sonra, "tühh yüzüne, bunu eksik söylemişsin, yazıklar olsun sana, bu mu yani bloggerlık" demeyin!

"kuşlarla geyikler gereksiz lükslerdir ve bütün balıklar su yüzüne vurmalıdır. louvre müzesi'ni yakmak istiyordum. elgin mermerleri'ni balyozla parçalamak, mona lisa'yla kıçımı silmek istiyordum. bu dünya benim dünyam artık. bu dünya benim dünyam, benim dünyam. o eski insanlar öldüler."(fight club)

genel üretim için kömür gereklidir. bol bol çıkarın ve makinaların çalışmasını sağlayın. petrol ise hareket kabiliyeti için gereklidir. savaş araçlarınızı nasıl yürüteceğinizi sanıyorsunuz! savaşmak için patlayıcı, patlayıcılar için ise nitrik asit, kükürt, pamuk, yün ve demir gerekir. aynı zamanda yün ve pamuk elbette askerlerinizin giyimi ve kuşamı için de gereklidir. tekerleklerinizin için ise kauçuk lazımdır. o kadar askeri, silahı kauçuk olmadan başka nasıl ulaştırmayı düşünüyorsunuz ki! goodyear'a güvenmeyin, siz üretin! tabi savaş araç ve gereçlerinizin elektrik tesisatı için gerekli tek madde bakırdır. bol bulundurucaksın. elbette savaş araç ve gereçlerinizin, mühimmatınızın sağlamlığı için çelik, çelik için nikel gereklidir. tüm bu aletleri ateşleyebilmek için ise barutunuz olmazsa olmaz bir gerekliliktir. bunun için de dumansız barut kullanmanız lazım ve selülozunuzun da olması şarttır. elbette dedantörleriniz olacak ve civa işte bu yüzden gerekli. "ben amerika'dan uçak almak istemiyorum" diyorsanız eğer alimünyum bulunduracaksınız. platininiz de olacak elbette, kimyasal araç-gereç üretmek kolay mı sanıyorsunuz siz! çeliğiniz ve metalurjik için ise antimon, manganez olacak. asbest ise savaş araç ve gereçleri için. mikanız bile olacak, çünkü mika, yalıtkan için lazım.

"şimdi kalk git ve küçük hayatını yaşa, ama unutma ki gözüm üstünde raymond hessel. ancak peynir satın alıp televizyon seyretmeye yetecek kadar para kazandıran boktan bir işte çalıştığını görmektense, seni öldürürüm daha iyi." (fight club)

8 yorum:

maRLa dedi ki...

hmm.. peki,,

gerisi önemli değil... dedi ki...

iç kahveni :)

"patronum, işyerinde, yanağımdaki hiç kapanmayan delik için ne yaptığımı sormuştu. ona dedim ki, kahve içtiğim zaman iki parmağımla deliği kapatıyorum, kahve dışarı akmasın diye"

maRLa dedi ki...

uykusuzluğuma iyi gelir mi?
kaçıyorum ben hep..

gerisi önemli değil... dedi ki...

uyumak istiyorsan uyumayı dile, valla bak, uyursun...

bir kaç yöntem daha biliyorum, ama buradan yazmam abes kaçar.

maRLa dedi ki...

dilediğim şeyler olmaz genelde benim:) "çok isteyince oluyor" da hikayeymiş, tecrübeyle sabit:) imansızım ya ondan heralde bööle istediimle kaliorum:)
şöyle rahat bir uykuuu, hayal gibi:) bi yatsam 8 saat hiç uyanmasam falan ne güzel olur:)

gerisi önemli değil... dedi ki...

yani o zaman iki uyku hapı senin tüm işini rahat rahat görür. gebermiş gibi uyursun, gebermekten farkı ise tekrar uyanman olacak!

maRLa dedi ki...

hihii, denedim denedim onu da, uyku hapı deil de antidepresan(zaten bi farkı yok) hem de alkolüstüne falan pek bi tatlı oluyor. bir tehlikesi yokmuş onu da test etmiş bulundum. yalnız ertesi gün kalkış bir garip oluyor, iş miş olunca hep yapılabilincek birşey olduğu söylenemez..
aman neyse neden sayfanı kirletiyorum böle bşeyle:)
ii yıllar dileyeyim..

gerisi önemli değil... dedi ki...

hah ha :)

bak o zaman;

okuyabileceğin en sıkıcı kitabı eline al, okumaya zorla kendini, 2. sayfada devrileceksin.

bu kitap benim için freud'un rüyalar ve yorumları kitabı oluyor. 5 yıldır 10. sayfaya gelemedim :)

Related Posts with Thumbnails

...

ilet:

ytravisbickle@hotmail.com

Sayfalar

telif falan istemiyorum, iyi eğlenceler... Blogger tarafından desteklenmektedir.